Уважаеми/а колега,

Вашето желание да станете член на Национална асоциация на секретарите на общини в Република България /НАСО РБ/ недвусмислено показва, че като секретар на община/район сте осъзнал/а професионалния си интерес да членувате в асоциацията.

За да станете член е необходимо:

1. Заявление до Управителния съвет /УС/ на НАСО РБ, в което да декларирате с подписа си, че приемате Устава, учредителните документи, целите и задачите на сдружението / глава ІІ от Устава /.

2. Вашите права и задължения са уредени в глава ІІІ от Устава. Моля, обърнете внимание на чл. 9.

3. Във връзка с включването Ви в Указателя на асоциацията, моля, изпратете попълнен приложения към заявлението формуляр с Вашите актуални данни и снимка.

Устав и заявление-формуляр (изтегли заявление за членство) можете да намерите на настоящата интернет-страница на НАСО РБ. От тези материали, както и от сайта, ще придобиете по-ясна представа за асоциацията като цяло, както и за координатите на офиса ни в Габрово, банковата сметка и друга полезна информация.

Ще Ви бъда благодарна, ако в най-скоро време получа Вашия отговор на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., за да мога да предложа кандидатурата Ви за член на асоциацията на предстоящи заседания на УС и Общото събрание /ОС/ на НАСО РБ.

Като Ви желая спорна работа, надявам се да останете удовлетворен/а от бъдещото Ви членство в професионалната НАСО РБ, оставам,

С уважение,

        /п/

Силвия Даскалова

Изпълнителен директор на НАСО РБ

Facebook

SFbBox by website

logo title


sar
  Logo IPPM 2022