На 06.04.2022 г., 14.30 ч., чрез платформата Zoom, се проведе разширено заседание на УС на НАСО РБ.

В заседанието взеха участие: Валя Радева, председател на УС, Румяна Дъчева, заместник-председател на УС, Гюлтен Еминова, Делян Иванов, Иванка Иванова, Кремена Събева, Мария  Найденова и Мариян Паскалев, членове на УС. 

Отсъстваха: Божидар Кънчев, заместник-председател на УС, Ангелина Топчиева, Димитър Димитров, членове на УС.

В заседанието взеха участие още: Антоанета Костадинова, Иван Динчев и Хайрие Мехмед, членове на КС на НАСО РБ, Камелия Савова, областен координатор на НАСО РБ за област Монтана и Силвия Даскалова - изпълнителен директор.

Прочети още...

В заседанието взеха участие: Валя Радева, председател на УС, Румяна Дъчева, заместник-председател на УС, Иванка Иванова, Кремена Красимирова, Гюлтен Еминова, Мариян Паскалев,  Делян Иванов и Мария Найденова, членове на УС. 

Отсъстваха: Божидар Кънчев, заместник-председател на УС, Ангелина Топчиева и Димитър Димитров, членове на УС.

В заседанието взеха участие още: Иван Динчев, член на КС на НАСО РБ и Силвия Даскалова - изпълнителен директор.

Деловата част на заседанието на УС на НАСО РБ протече при следния

Прочети още...

 

Скъпи колеги и приятели,

 С настъпващите светли празници приемете най-искрени пожелания за здраве и щастие, сили и вдъхновение, успехи и благополучие! Нека топлината и хармонията, доброто и надеждата, да изпълват 2022 година!

 

От УС, КС и Екипа на Н А С О  Р Б

На 03.11.2021 г., 14.30 ч., чрез платформата Zoom, се проведе разширено заседание на УС на НАСО РБ.

В заседанието взеха участие: Валя Радева, председател на УС, Румяна Дъчева, заместник-председател на УС, Ангелина Топчиева, Гюлтен Еминова, Делян Иванов, Димитър Димитров, Иванка Иванова, Кремена Красимирова и Мария Найденова, членове на УС. 

Отсъстваха: Божидар Кънчев, заместник-председател на УС и Мариян Паскалев, член на УС.

Прочети още...

Скъпи колеги,

От името на управителните органи на НАСО РБ имам удоволствието да Ви поздравя по случай 12 октомври - Деня на българската община и местното самоуправление!

На тази дата през 1882 г. в брой 117 на Държавен вестник е публикуван Закон за общините и градското управление. Това е първият законодателен акт, който регламентира дейността на общинските съвети, на кметовете и техните помощници.

Прочети още...

На 14.09.2021 г., 14.30 ч., чрез платформата Zoom, се проведе разширено заседание на УС на НАСО РБ.

В заседанието взеха участие: Валя Радева, председател на УС, Божидар Кънчев, заместник-председател на УС, Румяна Дъчева, заместник-председател на УС, Ангелина Топчиева, Гюлтен Еминова, Иванка Иванова, Кремена Красимирова, Мария Найденова и Мариян Паскалев, членове на УС.

Отсъстваха: Делян Иванов и Димитър Димитров, членове на УС.

Прочети още...

На 17.03.2021 г., 14.30 ч., чрез платформата Zoom, се проведе разширено заседание на УС на НАСО РБ.

В заседанието взеха участие: Валя Радева, председател на УС, Румяна Дъчева, заместник-председател на УС, Гюлтен Еминова, Делян Иванов, Иван Борисов, Иванка Иванова, Кремена Красимирова, Мариян Паскалев и Мария Найденова, членове на УС. 

Отсъстваха: Божидар Кънчев, заместник-председател на УС и Ангелина Топчиева, член на УС.

Прочети още...

На 11.02.2021 г., 14.30 ч., чрез платформата Zoom, се проведе разширено заседание на УС на НАСО РБ.

В заседанието взеха участие: Валя Радева, председател на УС, Божидар Кънчев, заместник-председател на УС, Румяна Дъчева, заместник-председател на УС, Ангелина Топчиева, Гюлтен Еминова, Делян Иванов, Иван Борисов, Иванка Иванова, Кремена Събева и Мария  Найденова, членове на УС. 

Отсъства: Мариян Паскалев, член на УС.

Прочети още...

Уважаеми колеги и приятели,

ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ  ПРАЗНИЦИ!

С настъпващите светли празници приемете нашите най-искрени пожелания за здраве и щастие, сили и вдъхновение, успехи и благополучие! Нека доброто, хармонията и топлината да бъдат в сърцата и душите ни!

БЛАГОДАРИМ, ЧЕ БЯХТЕ ЧАСТ ОТ НАШАТА

2020 ГОДИНА!

От УС, КС и Екипа на Н А С О  Р Б

Честит празник, колеги!
Преди 23 години с решение на Габровски окръжен съд № 12 от 08.12.1997 г. е регистрирана НАСО РБ.
Нека затвърждаваме мястото на Асоциацията, като най-значимото професионално сдружение в сферата на местното самоуправление.
През годините Асоциацията премина към едно ново, по-високо и по-устойчиво ниво в своето развитие и с усилията на всички нейни членове се превърна в най-значимото професионално сдружение в сферата на местното самоуправление. Нека да си пожелаем здраве, много сила и нови успехи! Да влагаме желание, енергия и мъдрост във всяка наша дейност!

Facebook

SFbBox by website

logo title


sar
Logo IPPM 2018