Скъпи колеги и приятели,

 С настъпващите светли празници приемете най-искрени пожелания за здраве и щастие, сили и вдъхновение, успехи и благополучие! Нека топлината и хармонията, доброто и надеждата, да изпълват 2022 година!

 

От УС, КС и Екипа на Н А С О  Р Б

На 03.11.2021 г., 14.30 ч., чрез платформата Zoom, се проведе разширено заседание на УС на НАСО РБ.

В заседанието взеха участие: Валя Радева, председател на УС, Румяна Дъчева, заместник-председател на УС, Ангелина Топчиева, Гюлтен Еминова, Делян Иванов, Димитър Димитров, Иванка Иванова, Кремена Красимирова и Мария Найденова, членове на УС. 

Отсъстваха: Божидар Кънчев, заместник-председател на УС и Мариян Паскалев, член на УС.

Прочети още...

Скъпи колеги,

От името на управителните органи на НАСО РБ имам удоволствието да Ви поздравя по случай 12 октомври - Деня на българската община и местното самоуправление!

На тази дата през 1882 г. в брой 117 на Държавен вестник е публикуван Закон за общините и градското управление. Това е първият законодателен акт, който регламентира дейността на общинските съвети, на кметовете и техните помощници.

Прочети още...

На 14.09.2021 г., 14.30 ч., чрез платформата Zoom, се проведе разширено заседание на УС на НАСО РБ.

В заседанието взеха участие: Валя Радева, председател на УС, Божидар Кънчев, заместник-председател на УС, Румяна Дъчева, заместник-председател на УС, Ангелина Топчиева, Гюлтен Еминова, Иванка Иванова, Кремена Красимирова, Мария Найденова и Мариян Паскалев, членове на УС.

Отсъстваха: Делян Иванов и Димитър Димитров, членове на УС.

Прочети още...

На 17.03.2021 г., 14.30 ч., чрез платформата Zoom, се проведе разширено заседание на УС на НАСО РБ.

В заседанието взеха участие: Валя Радева, председател на УС, Румяна Дъчева, заместник-председател на УС, Гюлтен Еминова, Делян Иванов, Иван Борисов, Иванка Иванова, Кремена Красимирова, Мариян Паскалев и Мария Найденова, членове на УС. 

Отсъстваха: Божидар Кънчев, заместник-председател на УС и Ангелина Топчиева, член на УС.

Прочети още...

На 11.02.2021 г., 14.30 ч., чрез платформата Zoom, се проведе разширено заседание на УС на НАСО РБ.

В заседанието взеха участие: Валя Радева, председател на УС, Божидар Кънчев, заместник-председател на УС, Румяна Дъчева, заместник-председател на УС, Ангелина Топчиева, Гюлтен Еминова, Делян Иванов, Иван Борисов, Иванка Иванова, Кремена Събева и Мария  Найденова, членове на УС. 

Отсъства: Мариян Паскалев, член на УС.

Прочети още...

Уважаеми колеги и приятели,

ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ  ПРАЗНИЦИ!

С настъпващите светли празници приемете нашите най-искрени пожелания за здраве и щастие, сили и вдъхновение, успехи и благополучие! Нека доброто, хармонията и топлината да бъдат в сърцата и душите ни!

БЛАГОДАРИМ, ЧЕ БЯХТЕ ЧАСТ ОТ НАШАТА

2020 ГОДИНА!

От УС, КС и Екипа на Н А С О  Р Б

Честит празник, колеги!
Преди 23 години с решение на Габровски окръжен съд № 12 от 08.12.1997 г. е регистрирана НАСО РБ.
Нека затвърждаваме мястото на Асоциацията, като най-значимото професионално сдружение в сферата на местното самоуправление.
През годините Асоциацията премина към едно ново, по-високо и по-устойчиво ниво в своето развитие и с усилията на всички нейни членове се превърна в най-значимото професионално сдружение в сферата на местното самоуправление. Нека да си пожелаем здраве, много сила и нови успехи! Да влагаме желание, енергия и мъдрост във всяка наша дейност!

На 20.10.2020 г., в гр. Сливен, се проведе редовно разширено заседание на УС на НАСО РБ. Община Сливен беше домакин на заседанието на Управителния съвет на Националната асоциация на секретарите на общини в Република България на първото заседание на Валя Радева като председател на Асоциацията.

В заседанието взеха участие: Валя Радева, председател на УС, Румяна Дъчева, заместник-председател на УС, Гюлтен Еминова, Делян Иванов, Иван Борисов, Иванка Иванова, Мария Найденова, членове на УС. 

Прочети още...

На своето първо заседание, състояло се на 01.09.2020 г. непосредствено след приключване на ХХIX ОС на НАСО РБ, обновеният УС избра за заместник-председател на НАСО РБ г-жа Румяна Дъчева – секретар на Община Севлиево.

 

Търси

Език

Facebook

SFbBox by website

logo title


sar
Logo IPPM 2018