Споделяне на опит и добри практики по време на ХV Практическа конференция на Националната асоциация на секретарите на общини в Република Българияв периода 02.06. – 05.06.2019 г.

За петнадесети пореден път, в гр. Сандански, се проведе традиционната Практическа конференция на НАСО РБ, с 47 участници, секретари на общини, председател на ОбС, кметове, ръководители и служители в общински администрации от цялата страна.

Деловата част се проведе на 02.06.–03.06.2019 г. в гр. Сандански, Интерхотел „Сандански”, зала „Син салон”.

Прочети още...

Споделяне на опит и добри практики извън работната среда в Турция, в периода 25.09. – 29.09.2018 г.

За четиринадесети пореден път се проведе традиционната Практическа конференция на НАСО РБ зад граница. 38 участници, в т.ч. секретари на общини и районни администрации, председател на ОбС, кмет, ръководители и служители в общински и районни администрации от цялата страна.

Официалната деловата част се проведе на 26.09.2018 г. в конферентната зала на хотел Kumburgaz Marin Princces 5*.

Прочети още...

В изпълнение на Програмата за дейността на НАСО РБ за 2018 г., вече е в ход подготовката на ХIV Практическа конференция на секретарите на общини извън работна среда, в периода 25.09. – 29.09.2018 г. в Силиври, Турция.

Конференцията е на тема "Актуални проблеми при въвеждането на Е-управление в общините" и ще включва презентации и дискусии по актуални въпроси в работата на секретарите на общини по темата, поднесени от колеги и водещи български експерти.

За повече информация може да се обърнете към екипа на НАСО РБ.

Очакваме Ви!

Секретари на общини споделят опит и добри практики по време на конференция в Испания

За тринадесети пореден път се проведе традиционната Практическа конференция на НАСО РБ зад граница! Отново в резултат на силен интерес от страна на настоящи и бивши секретари на общини.

ХІIІ практическа конференция на секретарите на общини извън работната среда се проведе в периода 13.06. – 17.06.2017 г. в Испания.

Прочети още...

Уважаеми колеги и приятели,

в изпълнение на Програмата за дейността на НАСО РБ за 2017 г., вече е в ход подготовката на ХIII Практическа конференция на секретарите на общини извън работна среда, в периода 13.06. – 17.06.2017 г. в Барселона, Испания.
Конференцията ще включва презентации и дискусии по актуални въпроси в работата на секретарите на общини. Ще бъде споделен опит и практики в областта на местното самоуправление и в частност работата на секретарите на общини. С колегите от Испания ще бъдат обсъдени и възможностите за сътрудничество между български и испански общини. 

Очакваме Ви!

Юни е! За дванадесети пореден път - време е за ... провеждане на традиционната Практическа конференция на НАСО РБ зад граница! И всичко това отново в резултат от проявения интерес и предложенията ви по време на ХХІV ОС в Пловдив и последвалите решения на УС.

ХІІ практическа конференция на секретарите на общини извън работната среда бе проведена в периода 11.06. – 18.06.2016 г. в Римини, Италия.

Прочети още...

Месец юни е! Време за ... провеждане на традиционната Практическа конференция на НАСО РБ зад граница – единадесета поред! И всичко това отново в резултат от проявения интерес и предложенията по време на ХХІІІ ОС в Арбанаси и последвалите решения на УС.

ХІ практическа конференция на секретарите на общини извън работната среда бе проведена в периода 06.06. – 13.06.2015 г. в гр. Петровац, Черна Гора. 

Прочети още...

Ето че отново организирахме и проведохме практическа конференция зад граница – юбилейна, десета поред! И всичко това бе в резултат от проявения интерес и предложението ви по време на ХХІІ-то ОС в Стара Загора и последвалите бързи решения на УС. 

Х практическа конференция на секретарите на общини извън работната среда бе проведена в периода 09.06. – 15.06.2014 г. на о. Корфу, Гърция.

Прочети още...

След двугодишно прекъсване, ето че отново организирахме и проведохме практическа конференция зад граница – девета поред! И всичко това, след  проявения интерес и предложението ви по време на ХХІ-то ОС във Велико Търново и последвалите решения на УС. 

ІХ практическа конференция на секретарите на общини извън работната среда бе проведена в периода 09.06. – 14.06.2013 г. в Чешме, Турция.

Прочети още...

Да! Седма година поред се провежда Практическата конференция на НАСО РБ извън работната среда, но сега ...за първи път в България. Това беше желанието на членовете, от една страна, а от друга - стремежът да не се нарушава традицията, изградена през годините.

Предвид динамиката обществените процеси и професионалните ангажименти на членовете, като най-подходящ срок за провеждане на Конференцията бе определено времето – първите три дни на септември. Периодът бе съобразен и с календарния план на организационно-техническата подготовка /ОТП/ на изборите, и с очакването, междувременно да са публикувани и Методическите указания на ЦИК. 

Прочети още...

Търси

Език

Facebook

SFbBox by website

logo title


sar
Logo IPPM 2018