НАСО РБ отправя покана до всички заинтересовани лица, които биха желали да представят своите услуги или продукти по време на ХХХ Общо събрание на НАСО РБ, което ще се проведе на 03.06.2021 г. ***НАСО РБ си запазва правото при действие на ограничителни мерки, въведени от Министъра на здравеопазването и свързани с разпространението на COVID-19, да извърши отмяна или промяна на планираната дата на събитието.

Мястото на провеждане ще бъде допълнително определено и оповестено.

Заинтересованите лица следва, в срок до 30.04.2021 г., да изпратят своите оферти по електронен път на следния адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Офертите е необходимо да съдържат: представяне на фирмата/лицето, ЕИК/ЕГН, подробно описание на услугите или продуктите, продължителност и начин, по който те ще се презентират на членовете на Общото събрание на НАСО РБ, както и евентуално предложение за финансова подкрепа на провежданото събитие.

Изискване по отношение на услугите и продуктите е те да са относими към извършваната дейност от общинските администрации и функциите, които общините изпълняват.

След изтичане на срока за получаване на оферти, разглеждането и одобряването им от УС, представител на НАСО РБ ще се свърже с всяка фирма/лице за уточняване на детайлите.

Лице за контакти: Силвия Даскалова – изпълнителен директор на НАСО РБ – телефон: 0889327216.

Facebook

SFbBox by website

logo title


sar
  Logo IPPM 2022